Free Download Mp3 palaran dandang gulo tlutur

loading...
  • Download palaran dandang gulo tlutur Mp3 Free

    Full download at high quality
    Download Play
  • Palaran Dhandhanggula Tlutur Sl. 9 (Ki Nartosabdho)

  • Bowo dandang gula tlutur, mz brakot retu bumi

  • Ktw Kaduk Rena, Srpk Tlutur, Palaran Mijil, sinom Legondang, Pangkur Sura Greget, Lcr Dara Muluk,

  • Ketawang Tuwin Palaran Dhandhanggula Tlutur Sl.9 (Ki Nartosabdho)

  • Ayak-ayakan Playon Kalejengaken Palaran Dandang-gula Sl.9 (Ki Tjondrolukito)

  • Palaran Dandanggula Sinom Durma - Ki Nartosabdo

  • DANDANG GULO PALARAN 2

  • LALER MANGGENG DHAWAH LDR TLUTUR MINGGAH SREPEG TLUTUR SL9

  • JINGKING Ayak2 GADHUNG MLATI Dados Srpg Mawi Plrn D2ggula TLUTUR Miwah D2ggula TEMANTEN ANYAR Sl9

  • DANDANG GULO PALARAN 1

  • Gending Jawa Palaran Dandanggula Sinom Durma

  • Gd. Laler Mengeng Minggah Ldr. Tlutur Kalejengaken Ketawang Subakastawa Sl. 9 (Sunarto Ciptosuwarso)

  • AYAK AYAK MANYURA , DHANDHANG-GULA, TEMBANG ILIR ILIR, PALARAN PANGKUR

  • Sinom Palaran Sl.Myr. (Ki Nartosabdho)

  • KARAWITAN SRAGEN PUJI LARAS srepeg palaran dandang gulo

  • Dhandhanggula Palaran Sl.9 (Ki Nartosabdho)

  • Dhandhanggula Sidoasih Pl.6 (Ki Nartosabdho)

  • Mijil Palaran Sl.Myr. (Ki Nartosabdho)

  • Palaran Dandanggula Sinom Durma; Paguyuban Karawitan Condong Raos Pimpinan Ki Narto Sabdho

  • Gambirsawit Mataraman Kalj Pangkur Mtrmn Kalj Ktw Pangkur Dhudha Kasmaran Kalj Palaran Mtrmn Sl.9

  • Lengger Wahyu Sejati: Tlutur

  • Ldr Dirgahayu, Ktw Pamuji, Lcr Dolan Menyang Sala, Palaran Pangkur, Dandang gula, Srpk Mbanyumasa

  • Pangkur Palaran Sl.Mnyr. (Ki Nartosabdho)

  • Ada2 Gagrak Mataram Mlebet Ayak-an Terus Srepeg Dados Palaran Sekar Pangkur Sl.9 (Saguh Hadicarito)

  • LDR PANGKUR MG PALARAN SL9

  • Bawa Sekar Dandanggula Sidoasih Pl.6 Katampen Langgam Setya Tuhu Pl.6 (Sunarto Ciptosuwarso)

  • Ayak-ayak Lasem Lajeng Srepeg Katampen Palaran Durma Lan Gambuh Pl.6 (Ki Nartosabdho)

  • Palaran SINOM WENIKENYA Sl.9. 4 Pada, SINOM GRANDEL Sl.9. 2 Pada Suwuk (Sunarto Ciptosuwarso)

  • Potpori Palaran-palaran Kinanthi, Pucung Tuwin Mijil Pl.Br. (Ki Nartosabdho)

  • Palaran Dhandhanggula Cengkok Sala Lan Mataram Sl.9 (Ki Nartosabdho)